Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника

Активности потпредседника

05.11.2018.
Интерес Србије што бољи билатерални односи са Белгијом
Београд, 5. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и нови амбасадор Краљевине Белгије у Србији Кунрад Адам оценили су данас да су билатерални односи двеју земаља добри, али и да има простора за њихово даље продубљивање. | даље »
05.11.2018.
Значајне могућности за интензивирање сарадње са Чешком
Београд, 5. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић и новопостављени амбасадор Чешке у Србији Томаш Кухта истакли су спремност за даље продубљивање и јачање односа двеју земаља у свим областима од заједничког интереса. | даље »
05.11.2018.
Мале шансе да "Косово" буде примљено у Интерпол и Унеско
Београд, 5. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је готово сигуран да "Косово" неће успети да постане члан Интерпола без обзира на велике притиске, као и да ће евентуални покушај чланства у Унеску доживети потпуни неуспех. | даље »
05.11.2018.
Стратешки циљ Србије пуноправно чланство у ЕУ
Београд, 5. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић поручио је данас да је Србија чврсто посвећена дијалогу Београда и Приштине, као начину за проналажење компромисног решења за Косово и Метохију. | даље »
05.11.2018.
Обележавање Светског дана права детета 20. новембра
Београд, 5. новембар 2018. године – Потпредседница Владе Републике Србије и чланица Савета за права детета Зорана Михајловић поручила је данас да се развијеност сваке државе не мери само економским показатељима, већ и правима које уживају наши најмлађи суграђани. | даље »
04.11.2018.
Гренада повукла одлуку о признању независности Косова
Београд/Сент Џорџиз, 4. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић саопштио је данас да је Гренада девета земља која је повукла признање независности Косова и Метохије. | даље »
04.11.2018.
Променити неравноправан однос зарада жена и мушкараца
Београд, 4. новембар 2018. године – Потпредседница Владе Републике Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић истакла је да жене у Србији, као и у Европској унији, зарађују мање него мушкарци, и поручила да то мора да се промени. | даље »
03.11.2018.
Интензиван рад ПУ Крагујевац на сузбијању свих облика криминалитета
Крагујевац, 3. новембар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка Полицијске управе у Крагујевцу, да се криминалци у том граду и у свим општинама ове управе неће осећати комфорно, као и да се грађани могу ослонити на полицију. | даље »
03.11.2018.
МУП брине о породицама преминулих полицајаца
Крагујевац, 3. новембар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је данас у Крагујевцу уручењу кључева стана који су припадници Жандармерије купили породици преминулог колеге Новице Рибаћа. | даље »
02.11.2018.
Комонвелт Доминика суспендовао признање независности "Косова"
Београд/Розо, 2. новембар 2018. године – Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић боравио је данас у Комонвелту Доминика где се састао са највишим званичницима те земље. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs