Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе

Активности Владе

05.11.2018.
Провера припремљености Специјалне бригаде и Речне флотиле
Београд, 5. новембар 2018. године – Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин, у пратњи команданта Копнене војске генерал-потпуковника Милосава Симовића, обишао је припаднике Специјалне бригаде и Речне флотиле који се на Зворничком језеру припремају за предстојећу вежбу "Век победника 1918-2018". | даље »
05.11.2018.
Наставак подршке "Звезде" борби против насиља над женама
Београд, 5. новембар 2018. године – Потпредседница Владе Републике Србије и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић најавила је данас да ће на фудбалској утакмици између "Црвене звезде" и "Ливерпула" у Београду бити развијен транспарент "Stop violence against women!". | даље »
02.11.2018.
Позив припадницима мањина да изађу на изборе за националне савете
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић упутио је позив припадницима националних мањина у Србији да у недељу, 4. новембра, изађу на изборе и изаберу чланове својих националних савета. | даље »
02.11.2018.
Велики значај стручног усавршавања за реформу јавне управе
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић саопштио је данас да је обуку у Националној академији за јавну управу од почетка њеног рада у марту до сада прошао 3.281 полазник, а план је да у наредној години то учини приближно 6.000 службеника. | даље »
02.11.2018.
Уручени рачунари ОШ "Светозар Марковић" у Београду
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић истакао је данас, приликом доделе десет рачунара ОШ „Светозар Марковић“, значај оваквих донација будући да је дигитализација један од приоритета Владе и тог министарства. | даље »
02.11.2018.
Србија може да искорени апатридију до 2020. године
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије Бранко Ружић изјавио је данас да је наша земља напредовала у области спречавања апатридије и смањења броја лица без држављанства, уз очекивање да бисмо за неколико година могли да у потпуности искоренимо ту појаву. | даље »
02.11.2018.
Покренут пројекат за лакше запошљавање најбољих студената
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије Младен Шарчевић и председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж најавили су данас пројекат чији је циљ да се најуспешнији студенти ефикасније повезују са потенцијалним послодавцима и на тај начин мотивишу да остану у Србији. | даље »
02.11.2018.
Убрзати почетак рада Специјалног суда за злочине ОВК
Београд, 2. новембар 2018. године – Министарка правде у Влади Републике Србије Нела Кубуровић изјавила је данас да је скандалозна изјава Насима Харадијана, у којој је поручио да је убијао Србе и да му је жао што није убио више, позив свим међународним институцијама да хитно реагују. | даље »
02.11.2018.
Од данас веће исплате пензионерима
Београд, 2. новембар 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић изјавио је да ће нешто више од 90.000 пензионера који су самостално обављали делатност данас први добити пензије са већим износом. | даље »
01.11.2018.
Област екологије потенцијално један од мотора друштвеног развоја
Београд, 1. новембар 2018. године – Министар заштите животне средине у Влади Републике Србије Горан Триван оценио је данас да област заштите животне средине у нашој земљи још не заузима место које би требало као једно од приоритетних питања, али да је Србија на путу да следи развијени свет. | даље »
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs