Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења министарстава > Расветлити околности везане за две пријаве физичког напада у Врању

Расветлити околности везане за две пријаве физичког напада у Врању

Београд, 5. новембар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да припадници МУП-а у Врању предузимају све мере и радње из своје надлежности на расветљавању свих околности у вези две одвојене пријаве физичког напада у том граду.

У саопштењу се прецизира да је реч о нападу у Улици кнеза Милоша у Врању, недалеко од просторија Народне странке, као и у близини једног бирачког места за изборе за чланове националних савета националних мањина.

Јуче, око 12 часова, председник Градског одбора Народне странке Ђ. Р. пријавио је полицији да га је недалеко од просторија странке напало више особа, док је председник бирачког одбора испред Српске напредне странке Б. П. пријавио да га је у близини бирачког места напао Ђ. Р. из Народне странке.

Одмах по пријави ових догађаја, полиција је изашла на лице места и о свему обавестила надлежно тужилаштво. Такође, полиција је дошла и у Здравствени центар у Врању, по пријави Ђ. Р. да му једна особа упућује погрдне речи.

Полиција је у вези свих догађаја консултовала Основно јавно тужилаштво у Врању, које је наложило да се са свим актерима обави разговор и да му се потом достави извештај.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs