Расветлити околности везане за две пријаве физичког напада у Врању

Београд, 5. новембар 2018. године – Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је данас да припадници МУП-а у Врању предузимају све мере и радње из своје надлежности на расветљавању свих околности у вези две одвојене пријаве физичког напада у том граду.

У саопштењу се прецизира да је реч о нападу у Улици кнеза Милоша у Врању, недалеко од просторија Народне странке, као и у близини једног бирачког места за изборе за чланове националних савета националних мањина.

Јуче, око 12 часова, председник Градског одбора Народне странке Ђ. Р. пријавио је полицији да га је недалеко од просторија странке напало више особа, док је председник бирачког одбора испред Српске напредне странке Б. П. пријавио да га је у близини бирачког места напао Ђ. Р. из Народне странке.

Одмах по пријави ових догађаја, полиција је изашла на лице места и о свему обавестила надлежно тужилаштво. Такође, полиција је дошла и у Здравствени центар у Врању, по пријави Ђ. Р. да му једна особа упућује погрдне речи.

Полиција је у вези свих догађаја консултовала Основно јавно тужилаштво у Врању, које је наложило да се са свим актерима обави разговор и да му се потом достави извештај.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=335523
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs