Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Министар финансија на челу Координационог тела за сузбијање сиве економије

Министар финансија на челу Координационог тела за сузбијање сиве економије

Београд, 25. октобар 2018. године – Влада Републике Србије именовала је на данашњој седници министра финансија Синишу Малог за председника Координационог тела за сузбијање сиве економије и Заједничке групе за унапређење позиције Републике Србије на листи Светске банке „Doing business“.


Функцију заменика председника Координационог тела за сузбијање сиве економије обављаће министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

За освајање златне медаље на Светском првенству у одбојци, које је недавно одржано у Јапану, Влада Србије доделила је новчане награде у износу од по 30. 000 евра (у динарској противвредности) чланицама женске сениорске репрезентације Србије. Исти износ у динарској противвредност припашће и њиховом тренеру Зорану Терзићу.

Борислави Перић Ранковић и њеном тренеру Златку Кеслеру додељене су новчане награде у износу од по 30.000 евра (у динарској противвредности) за освајање златне медаље у Цељу на Светском првенству у параолимпијској спортској дисциплини стони тенис, које је одржано у октобру ове године.

Национално спортско признање додељено је рукометашу Дарку Станићу за освојену сребрну медаљу на Европском првенству у рукомету одржаном 2012. године у Београду.

Влада је усвојила закључке о усвајању преговарачке позиције Републике Србије за Међувладину конференцију о приступању Републике Србије Европској унији за преговарачко поглавље 14-Транспортна политика и 21-Трансевропске мреже.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs