Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Паљење растиња поред ауто-пута неће бити толерисано

Паљење растиња поред ауто-пута неће бити толерисано

Београд, 18. октобар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данас је изразио очекивање да ће полиција што пре пронаћи особу одговорну за паљење ниског растиња поред ауто-пута Београд-Ниш, које је највероватније узрок тешког ланчаног судара код скретања за Баточину.

Фото: Танјуг

Стефановић је у изјави за агенцију Танјуг истакао да је о свему обавештено надлежно тужилаштво, по чијем налогу полиција већ поступа.
Он је подсетио на то да је Сектор за ванредне ситуације МУП-а у више наврата претходних дана упућивао апел грађанима да не спаљују ниско растиње.

Међутим, и даље имамо људе који се веома неодговорно понашају, а нажалост данас се десила тешка саобраћајна незгода, у којој је, нажалост, једна особа изгубила живот, рекао је Стефановић и додао да је несрећу вероватно изазвао дим настао услед паљења ниског растиња.

Овакве ствари се не могу толерисати и надам се да ће надлежни органи пронаћи осумњиченог и да ће он бити адекватно кажњен, закључио је министар.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs