Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Испорука минералног ђубрива носиоцима пољопривредних газдинстава у Општини Ивањица

Испорука минералног ђубрива носиоцима пољопривредних газдинстава у Општини Ивањица

Београд, 31. мај 2018. године – Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници Закључак о бесповратној испоруци 669.050 килограма минералног ђубрива КАН 27% Н физичким лицима, носиоцима пољопривредних газдинстава на територији Општине Ивањица.


Пољопривредници из месних заједница Ивањица, Буковица, Прилике и Опаљеник имају право да преузму највише 300 килограма минералног ђубрива по хектару, а највише за један хектар пријављене површине под воћем.

Влада Србије је Закључак донела на предлог Републичке дирекције за робне резерве и сагласна је да бесповратну испоруку минералног ђубрива КАН 27% Н Републичка дирекција за робне резерве врши физичким лицима - носиоцима пољопривредног газдинства која имају пријављене површине под воћем у 2018. години, у складу са Правилником о упису у регистар пољопривредних газдинстава и обнови регистрације, као и о условима за пасиван статус пољопривредног газдинства са територије Општине Ивањица.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs