Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности Владе > Данас прво извлачење у другом кругу игре „Узми рачун и победи 2018“

Данас прво извлачење у другом кругу игре „Узми рачун и победи 2018“

Београд, 7. април 2018. године – У првом извлачењу другог круга наградне игре „Узми рачун и победи 2018“ борбу против сиве економије подржали су српски тенисер Филип Крајиновић, стрелкиње Јасна Шекарић и Ивана Максимовић, као и глумци Софија Рајовић, Ђорђе Стојковић, Исидора Грађанин и Оливера Бацић.


Они ће из базена специјално направљеног за ову прилику извући данашње срећне добитнике.

Више од 7,5 милиона коверти биће у игри за стан у Београду – од 52 метра квадратна у Улици војводе Влаховића, насеље Браће Јерковић – Падина, за 12 аутомобила фијат 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „ДИС'' д.о.о. и „Техноманија'' д.о.о.

Пето извлачење ове године биће одржано у суботу, 7. априла, у 17.30 часова у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Комисију чини пет чланова, који током емисије проверавају да ли су испуњени услови дефинисани Правилима наградне игре.

Уколико комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре – Влада Републике Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 8. априла, и обавестиће их о наградама које су освојили, као и о начину преузимањa.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 11. априла, као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио-телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“ док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које су пристигле на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 6. априла, учествују у овом извлачењу.

Коверте које не буду извучене, или су стигле после 6. априла, учествују у наредним извлачењима у другом кругу наградне игре. Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП-а Србије.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs