Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Треће извлачење у игри „Узми рачун и победи 2018“

Треће извлачење у игри „Узми рачун и победи 2018“

Београд, 17. март 2018. године – Некадашњи фудбалски репрезентативац Милан Лане Јовановић, глумица Мина Лазаревић, млади џудо репрезентативци и освајачи најсјајнијих одличја са бројних такмичења Немања и Стефан Мајдов извлачиће вечерас коверте у трећем извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“.


Гости, који су подржали „Годину борбе против сиве економије“, извући ће у 17.25 часова, у директном преносу на Првом програму РТС-а, из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, срећне добитнике двоипособног, дуплекс стана, површине 116 квадратних метара у Новом Саду, 12 аутомобила "фијат 500Л" и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Форма идеале“ и „ДИС“.

Овај пут, акцију су подржали и студенти Факултета организационих наука који годинама успешно представљају Србију и Универзитет у Београду на бројним међународним студентским такмичењима у решавању пословних студија случаја.

Они ће донети срећу грађанима Србије и извући добитнике вредних награда.

Комисија од пет чланова ће, одмах по извлачењу коверти, током емисије проверити да ли оне испуњавају услове дефинисане Правилима наградне игре.

Уколико та комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење се наставља све док се не извуче она коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре, Влада Републике Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 18. марта, и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину њиховог преузимања.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 21. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио телевизије Србије.

Добитници ће добити упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које су пристигле на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 16. марта, учествују у првом извлачењу.

Коверте које не буду извучене или су стигле после 16. марта учествују у наредним извлачењима.

Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП-а Србије.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs