Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Данас друго извлачење у наградној игри "Узми рачун и победи"

Данас друго извлачење у наградној игри "Узми рачун и победи"

Београд, 10. март 2018. године – Глумци Лена Богдановић, Милорад Дамјановић, Александар Срећковић Кубура, Снежана Савић, Александар Радојичић, певачица Лена Ковачевић и некадашњи фудбалски репрезентативац Ивица Краљ подржали су „Годину борбе против сиве економије“ и данас ће извлачити коверте у другом овогодишњем извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“.


Друго извлачење, у којем учеснике очекују вредне награде биће одржано у 17.30 часова, у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Гости ће из огромног базена, у којем се налази 3.074.917 коверти, колико је пристигло до назначеног рока за друго извлачење, извући срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 метара квадратних у насељу Браћа Јерковић – „Падина“, 12 аутомобила ФИАТ 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Техноманија'' д.о.о. и „Гомекс'' д.о.о.

Комисија, која се састоји од пет чланова, присуствује извлачењу и одмах током емисије врши проверу испуњености услова дефинисаних правилима наградне игре.

Уколико комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре - Влада Републике Србије, ће све срећне добитнике контактирати већ у недељу, 11. марта, и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимања.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри. Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 14. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије http://www.srbija.gov.rs/ и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио-телевизије Србије http://www.rts.rs/.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које су пристигле на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 9. марта, учествују у првом извлачењу.

Коверте које не буду извучене или су стигле после 9. марта, учествују у наредним извлачењима. Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП Србије.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs