Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Друго извлачење у наградној игри "Узми рачун и победи" 10. марта

Друго извлачење у наградној игри "Узми рачун и победи" 10. марта

Београд, 8. март 2018. године – Глумци Снежана Савић, Александар Срећковић Кубура, Александар Радојичић и Лена Богдановић, као и џез музичарка Лена Ковачевић, подржали су ''Годину борбе против сиве економије'' и у суботу, 10. марта, биће међу гостима који ће извлачити коверте у другом извлачењу у наградној игри ''Узми рачун и победи 2018''.


Друго извлачење, за које је до сада пристигло чак 2.626.081 коверти, биће одржано у суботу у 17.30 часова у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Само током јучерашњег дана грађани Србије послали су више од 200.000 коверата.

Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, извући срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 метара квадратних у насељу Браће Јерковић – "Падина", 12 аутомобила фијат 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима "Техноманија д.о.о." и "Гомекс д.о.о.".

Комисија, која се састоји од пет чланова, присуствује извлачењу и одмах током емисије врши проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре.

Уколико комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре – Влада Републике Србије контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 11. марта, и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину преузимања.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника објављују се у дневном листу "Политика", као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио телевизије Србије.

Добитници награда добијају упутство о њиховом преузимању у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу "Политика" док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у "Политици".

Све коверте које су пристигле на шалтере "Поште Србије" до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 9. марта, као и коверте послате за прво извлачење учествују у другом извлачењу.

Коверте које не буду извучене или су стигле после 9. марта учествују у наредним извлачењима.

Све коверте пристигле до наведеног временског рока, биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП-а Србије.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs