Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Прво извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“

Прво извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“

Београд, 3. март 2018. године – Тенисерка Јелена Јанковић, аутомобилисти Душан Борковић и Никола Миљковић, глумци Ивана Дудић и Лука Рацо, као и кошаркаши Марко Ждеро и Дејан Мајсторовић подржали су „Годину борбе против сиве економије“ и данас ће извлачити коверте у првом овогодишњем извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“.

Прво извлачење ће бити одржано данас, 3. марта, у 17.30 часова, у директном преносу на Првом програму Радио-телевизије Србије (РТС).

Гости ће из огромног базена, у којем се налази 2.084.189 коверти, колико је пристигло до назначеног рока за прво извлачење, извући срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 метара квадратних у насељу Браће Јерковић – „Падина“, 12 аутомобила фијат 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Техноманија д.о.о.“ и „ДИС д.о.о.“.

Комисија, која се састоји од пет чланова, присуствује извлачењу и одмах током емисије врши проверу испуњености услова дефинисаних Правилима наградне игре.

Уколико Комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре - Влада Републике Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 4. марта и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину преузимањa.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри. Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 7. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио-телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које су пристигле на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 2. марта, учествују у првом извлачењу.

Коверте које не буду извучене или су стигле после 2. марта, учествују у наредним извлачењима.

Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП-а Србије.
Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs