Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Саопштења Владе > Прво извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи “ 3. марта

Прво извлачење у наградној игри „Узми рачун и победи “ 3. марта

Београд, 1. март 2018. године – Влада Републике Србије саопштила је данас да су бројне познате личности из области културе и спорта подржале „Годину борбе против сиве економије“ и наградну игру „Узми рачун и победи“, и они ће 3. марта извлачити коверте у првом овогодишњем извлачењу.


Реч је о тенисерки Јелени Јанковић, аутомобилистима Душану Борковићу и Николи Миљковићу, глумцима Ивани Дудић и Луки Рацу, као и кошаркашима Марку Ждеру и Дејану Мајсторовићу.

Прво извлачење, у којем учеснике очекују вредне награде, биће одржано у 17.30 часова, у директном преносу на Првом програму РТС-а.

Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, извући срећне добитнике двособног стана, површине 52.53 метра квадратна у насељу Браћа Јерковић – „Падина“, 12 аутомобила фијат 500Л и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Техноманија д.о.о.“ и „ДИС д.о.о.“

Комисија, која се састоји од пет чланова, присуствује извлачењу и одмах током емисије врши проверу испуњености услова дефинисаних правилима наградне игре.

Уколико комисија установи да било која од извучених коверата не испуњава услове за учешће у наградној игри, извлачење коверата се наставља све док се не извуче коверта која испуњава услове.

Приређивач наградне игре – Влада Србије ће све срећне добитнике контактирати већ у недељу, 4. марта, и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину преузимања.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.


Уколико се утврди кршење правила, учеснику чија је коверта извучена биће ускраћено право на награду, а награда ће бити пренета у наредну наградну игру коју ће приређивач организовати.

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у року од пет дана од дана извлачења, као и на интернет страницама Владе Србије, наградне игре и Радио-телевизије Србије.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року од 30 дана од дана објављивања у дневном листу “Политика“, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања добитника у „Политици“.

Све коверте које пристигну на шалтере „Поште Србије“ до краја радног времена у петак, односно до термина предвиђених за пражњење поштанских сандучића 2. марта, учествују у првом извлачењу.

Коверте које не буду извучене или стигну после 2. марта, учествују у наредним извлачењима. Све коверте пристигле до наведеног временског рока биће пренете из Главног поштанског центра до студија у којем се одржава извлачење, уз обезбеђење МУП Србије.


Документи
Извештаји са седница Владе: предлози закона, стратегије, решења, уредбе, закључци, одлуке, информације ...

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs