Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Одлучна борба полиције против свих видова криминала

Одлучна борба полиције против свих видова криминала

Крушевац, 14. октобар 2017. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је, у првих 100 дана рада Владе, полиција разбила 11 организованих криминалних група, ухапсила више од 1.650 особа осумњичених за различита кривична дела и запленила више од тоне наркотика.


Стефановић је, након обиласка Полицијске управе Крушевац, истакао да су Министарство унутрашњих послова и полиција, у првих 100 дана рада Владе, наставили снажну борбу против криминала и корупције и постигли запажене резултате.

Бележимо и значајан пад стопе криминалитета у свим полицијским управама, нагласио је он, и додао да је Полицијска управа Крушевац пример како озбиљним радом и борбом може доћи до смањења опште стопе криминалитета.

МУП ће и у наредном периоду остати снажно посвећен борби против нарко-трафикинга и учинићемо све да склонимо дрогу са улица и од наше деце, истакао је Стефановић и додао да је полиција у претходних сто дана запленила више од тоне наркотика.

Он је поручио да ће полиција наставити да се снажно бори за то да се грађани осећају безбедно у свакој општини у нашој земљи.

Потпредседник Владе је подсетио на то да је ове године набављен већи број моторних возила за потребе полицијских управа, и додао да ће се и у наредном периоду наставити са опремањем полиције.

Такође, Стефановић је најавио да ће до краја године бити набављене нове униформе за већи број полицијских службеника, као и друга опрема која им је потребна у свакодневном раду.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs