Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Издвојене теме > Годину дана рада Владе Републике Србије

Годину дана рада Владе Републике Србије

Обележавање годину дана рада Владе Републике Србије формиране 29. јуна 2017. године – Суботица, 5. јул 2018. године

ДОКУМЕНТИ (.pdf)
» Програм обележавања годину дана рада Владе Републике Србије
» Најважнијих 10 резултата у првих годину дана рада Владе

ВИДЕО: 365 корака напред – Годину дана рада
Владе Републике Србије


05.07.2018.
Остварени значајни резултати у првих годину дана рада Владе
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Суботици, где је представила резултате Владе у првих годину дана рада, да је уверена у то да су резултати у години за нама померили напред и нас као друштво и нашу земљу. | даље »
05.07.2018.
Премијерка Брнабић посетила немачку компанију Норма група
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић посетила је данас, у оквиру обележавања годину дана рада Владе, немачку компанију Норма група у Суботици, која је од почетка свог пословања у нашој земљи уложила више од 32 милиона евра. | даље »
05.07.2018.
Стандард грађана остаје у фокусу рада Владе
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић поручила је данас из Суботице да грађани треба да знају да је Влада ту за њих, да је то њихова Влада, њима на услузи, уз оцену да има пуно резултата у првих годину дана рада њеног кабинета. | даље »
05.07.2018.
Реконструкција и модернизација школа основа за квалитетно образовање
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић посетила је данас, у оквиру обележавања годину дана рада Владе, Хемијско-технолошку школу у Суботици, за чију је обнову из буџета издвојено 156 милиона динара. | даље »
05.07.2018.
Модернизација државне управе и боље услуге за све грађане
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, која борави у целодневној посети Суботици у оквиру обележавања годину дана рада Владе, посетила је апотеку „Суботица“ где је присуствовала презентацији система еРецепт и јединствене листе чекања на здравствене интервенције. | даље »
05.07.2018.
Безбедносне службе увек у служби грађана
Суботица, 5. јул 2018. године – Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин обишли су данас акцију „Полицајац у заједници“, која је одржана у оквиру обележавања годину дана рада Владе. | даље »
05.07.2018.
Регионална депонија Суботица пример најсавременијег решења овог проблема
Суботица, 5. јул 2018. године – Министар заштите животне средине Горан Триван, у склопу обележавања годину дана рада Владе Републике Србије, обишао је данас Регионални центар за управљање отпадом Суботица и Зоолошки врт Палић. | даље »
05.07.2018.
Активна помоћ свим установама социјалне заштите
Суботица, 5. јул 2018. године – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић изјавио је данас током посете Дому за децу ометену у развоју "Колевка" да ова установа може да буде пример када је реч о управљању и бризи о корисницима. | даље »
05.07.2018.
Потписан Уговор о извођењу радова на Градском стадиону у Суботици
Суботица, 5. јул 2018. године – Министар омладине и спорта у Влади Републике Србије Вања Удовичић потписао је данас Уговор о извођењу радова на Градском стадиону у Суботици, чиме су обезбеђена средства за реконструкцију овог значајног спортског објекта. | даље »
05.07.2018.
Компанија "Технологије будућности" лидер у примени ИТ у саобраћају
Суботица, 5. јул 2018. године – Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић обишао је данас компанију "Технологије будућности" у Суботици, која је развила уређај за сателитско праћење аутомобила, са додатном функцијом за спречавање крађе горива. | даље »
1 2 »

Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs