Twitter | RSS - вести | мапа презентације | контакт  
ћирилица | latinica | english 
Влада Србије
Најавe и обавештења
Активности премијера
Активности потпредседника
Активности Владе
Саопштења Владе
Саопштења министарстава
Документи
Конференције за новинаре
Интервјуи
Косово и Метохија
Економија
Политика
Стоп корупцији
Култура и вера
Спорт
Линкови
Издвојене теме

Почетна страна > Вести > Влада Србије > Активности потпредседника > Унапређење услова рада полиције приоритет

Унапређење услова рада полиције приоритет

Крушевац, 24. октобар 2018. године – Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску управу Крушевац, где је разговарао са полицијским службеницима о унапређењу услова њиховог рада.


Стефановић је истакао да сигурност и безбедност грађана Србије подразумева даноноћни рад полиције, али и константно усавршавање, тренинге и обуке полицијских службеника.

Хоћемо да уложимо у људе и покажемо поштовање према свима који носе униформу и обављају ове сложене задатке, поручио је он и додао да је са полицијским службеницима разговарао и о набавкама нове опреме, униформи и других ствари које би допринеле да њихов рад буде ефикаснији.

Сматрам да је важно да комуникација увек буде двосмерна и да министар не буде отуђени центар до ког информације стижу селективно, већ да чује директно од оних који су на терену шта је то реална слика рада полиције, указао је Стефановић.

Такође, како је додао, на састанку је било речи и о томе шта држава може да уради за полицајце, почев од станоградње и обезбеђења материјалних потреба полицајаца, преко побољшања услова њиховог рада до тога шта је потребно технички унапредити да би грађани били још задовољнији радом полиције.

Стефановић је приликом обиласка Полицијске управе Крушевац разговарао и са грађанима, који су му пренели да су задовољни брзином и ефикасношћу рада полиције.


Најновије вести

Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs