Некажњавање злочинаца прети миру у региону

Београд, 12. мај 2017. године – Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије Марко Ђурић изјавио је данас, коментаришући провокативне антисрпске изјаве бегунаца од правде Рамуша Харадинаја, да Србија никоме не прети нити се плаши претњи које јој Харадинај упућује.

Фото: Танјуг

Ђурић је у писаној изјави за медије оценио да пуштање на слободу осумњичених за најтеже злочине представља претња за мир и стабилност у региону.

На Космету је почела предизборна кампања и верујем да ће се албански политичари утркивати у ратоборности, јер сепаратистисти и пресвучени терористи немају бирачима ништа друго да понуде, указао је директор Канцеларије за Косово и Метохију.

Према његовим речима, сепаратизам је албанском народу на Косову и Метохији донео само сиромаштво и одлазак у економску емиграцију као једину шансу за преживљавање.

На другој страни, добро је донео једино вођама сепаратиста, који су се преко ноћи од лажних марксиста и следбеника Енвера Хоџе преобразили у милионере и милијардере, и сада тај новац стечен на крви Срба и Албанаца, на изборима треба бранити мржњом и лудошћу, подвукао је Ђурић.

http://www.srbija.sr.gov.yu/vesti/vest.php?id=292727
Copyright © 2004 Влада Републике Србије / Email: omr@srbija.gov.rs